Гледайте риалити сериала тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

Кариерата или любовта ѝ към Марио са по-важни за Джулия от “София – Ден и Нощ”? Това трябва да реши красивата барманка в епизода на риалити сериала тази вечер по NOVA. Изкушаващо предложение за работа на круизен кораб от далечен познат на Сашо я поставя на кръстопът. Как ще реагира любимият ѝ на тази новина? И какво ще реши Джулия? А дали това наистина е нейната мечтана работа?

Симона също се изправя пред проблем от лично естество в своята работа. Ролята ѝ на шефка я довежда до конфликт с Кети, която обвинява, че не си е свършила работата в бара. Опитът на Асен да помогне на Кети да реши проблемите си в училище засилва още повече раздразнението на Симона, а ситуацията ескалира дотам, че се налага Боби да се намеси. Ще успеят ли двете момичета да намерят общ език?

Професионално предизвикателство очаква и Коко, който е твърдо решен, че иска да поеме управлението на хостела от Калина, но дали ще убеди Боби и сестра му, че е подходящият човек?

Гледайте “София - Ден и Нощ" – тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY

Ако искате да се присъедините към приятелите в най-готината квартира, кандидатствайте за кастинга на "София – Ден и Нощ" тук