Певицата ще излезе на сцената на Sofia Live Club на 16 март с лайв група и зареждаща концертна програма

Михаела Филева ще излезе на сцената на Sofia Live Club на 16 март за един красив концерт със своята лайв група. Певицата, чиято звезда изгря в първия сезон на X Factor, ще зарадва гостите на събитието с предпремиерно изпълнение на най-новата песен на поп изпълнителката – “Без етикети”. Преди няколко дни Михаела Филева засне и видеоклип към своя нов сингъл. Песента ще намери място в дългоочаквания й втори албум тази пролет.

Заедно с Михаела Филева на сцената на клуба ще свирят музикантите Краси Тодоров - пиано и програминг, Васил Крумов – китара и Васил Вутeв – барабани. В програмата си певицата ще представи зареждаща комбинация от популярните си хитове и най-новите си парчета. Гостите в петъчната вечер ще се насладят на характерното вокално присъствие и сценична харизма на Михаела Филева.

Вратите на клуба ще бъдат отворени в 21.00 ч., а началото на концерта е в 23.00 ч. Билетите за събитието са на цена от 10 лв. на предварителна продажба в мрежата на Eventim и 15 лв. на входа на Sofia Live Club в деня на концерта до изчерпване на количествата.