Певецът гостува в "Събуди се" и разказа за образите си в предаването досега

Певецът и любимец на публиката Константин гостува в "Събуди се", ден преди превъплъщението си като Василис Карас в "Като две капки вода". Той сподели с Лора Крумова за образите си в предаването, както и какво очаква от следващите си роли. 

"Всички се изненадват, че мога да пея подобни песни, но когато се учих да пея, нямаше поп-фолк. Имаше Алла Пугачова, Ал Бано, Георги Христов и Васил Найденов. Смятам, че когато човек е талантлив, може да пее всякакви жанрове" - разказа Константин. 

Василис Карас няма нищо общо с моя глас и ще бъде трудно, а и текстът на песента е много сложен. Хората имат очаквания от мен, защото музиката е близка до нашата" - сподели за образа, в който ще влезе певецът утре. 

"След ролята на Papi Hans, няма проблем да ми се падне нито един образ. Единственото, което може би ще ме притесни, е да се превърна в някоя млада и модерна певица, която танцува и пее много", шеговито вметна Константин. 

Какво още разказа Константин на Лора Крумова, може да видите във видеото тук. 

Не пропускайте и новия епизод на "Като две капки вода" утре, 19 март, точно в 20.00 ч. по NOVA. 

Следете Facebook страницата на предаването и сайта на шоуто за актуални новини. За повече видео материали следете канала на "Като две капки вода” във Vbox7.com, а целите епизоди на предаването гледайте в NOVA PLAY.