Марги Хранова упражнява танците на Дженифър Лопес с балета и дава съвети на Софи Маринова за образа й на естрадна певица

"След първия ми мъжки образ в предаването, в следващия лайв Бутона на късмета избра да изпълнявам песен на Cardi B, първата жена- рапър, номер едно в класацията на Билборд“, разказва развълнувано Гери-Никол, която се подготвя за новото си преобразяване в "Като две капки вода". "Cardi B. е един от изпълнителите, които ме вдъхновяват.  Наистина се зарадвах, че тя ми се падна като моя следваща задача, но това не означава,че ще ми бъде лесно, напротив.  Моят и нейният тембър са доста различни. Тя е от Бронкс и акцента, с който говори и пее е специфичен, също така има лек говорен дефект“, допълва певицата, която работи по автентичните акцент и звучене.

По темата

Марги Хранова ще даде съвети на Софи Маринова за преобразяването й в естрадната певица. По време на следващия лайв Софи ще трябва да се преобрази именно в Марги, опитвайки вкуса на естрадата. Марги Хранова за първи път ще се изправи пред предизвикателството на танците за образа на Дженифър Лопес. "Упражнявам се сериозно с балета, тъй като в това парче има изключително много танци“, коментира тя.

Боби ще трябва да се превърне в истински вихър с Джеймс Браун, а Константин ще донесе балканското звучене с образа на Василис Карас. Златка ще заеме едно от многото превъплъщения на Мадона, а кое ще бъде то зрителите ще разберат в понеделник вечер от 20.00 ч. по NOVA. Славин ще влезе в образа на Кристина Агилера, а Иван Юруков ще се превърне в тийнейджъра, завладял сърцата в България и по цял свят – Кристиан Костов.

 Не пропускайте шоуто в тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.  

Следете Facebook страницата на предаването и сайта на шоуто за актуални новини. За повече видео материали следете канала на "Като две капки вода” във Vbox7.com, а целите епизоди на предаването гледайте в NOVA PLAY.