Тя гостува с годеника си Георги Валентинов в "На кафе"

Моделът и участник в шести сезон на шоуто за звездни преобразявания "Като две капки вода" - Златка Райкова гостува на Гала в "На кафе" и разказа за емоциите след годежа ѝ в ефир миналата седмица, както и какво е усещането да бъде част от това музикално приключение. 

"Не знаех нищо за плановете за годежа, но вече мина седмица и го приех. Все пак сме заедно от толкова години и смятам, че това е естественото продължение на нашите отношения", разказа за предложението за брак Златка. "По принцип съм много сензитивна, но не разбрах нищо за плановете на Георги". 

Златка разкри също, че "Като две капки вода" за нея е сбъднато желание. "От много дълго време повтарям, че това е моята мечта и много искам да участвам. От шоуто ми се обадиха да се явя на кастинг, представих се с песен на Ваня Костова и нещата се получиха. Мъжките образи са много трудни, както и този тази седмица. Ицо Хазарта, е много труден, защото има много текст, изпят много бързо" - сподели за участието си в шоуто и новото превъплъщение Златка. 

Какво още разказаха за връзката си Златка Райкова и Георги Валентинов може да видите във видеото. 

Не пропускайте и новите преобразявания на звездните участници в "Като две капки вода" тази вечер точно в 20.00 ч. по NOVA. 

Следете Facebook страницата на предаването и сайта на шоуто за актуални новини. За повече видео материали следете канала на "Като две капки вода” във Vbox7.com, а целите епизоди на предаването гледайте в NOVA PLAY.