Боби Ваклинов, Румен Угрински и Герасим Георгиев – Геро разкриха какви изненади готвят за зрителите в “Събуди се”

Любимото забавно предаване на български зрители “Господари на ефира” навършва 15 години. По повод годишнината навръх рождения ден на шоуто повелителят на “Златния скункс” Боби Ваклинов и двама от водещите му – Румен Угрински и Герасим Георгиев – Геро, споделиха някои от най-запомнящите се моменти в ефир и какви изненади готвят на зрителите пред  Мирослава Иванова в “Събуди се”.

“В понеделник ще има специално празнично издание на “Господари на ефира”, разкри Боби Ваклинов, който се пошегува, че празненствата ще продължат три дни.

“Ние в “Господари на ефира” сме едно голямо семейство. Това предаване ни събра много приятно. То е част от теб и живота ти.  Най-важното е, че вършим работа особено през последните години. Трябва да правиш едно предаване, за да свършиш някаква работа, а не за да се покажеш просто по телевизора. Много е хубаво, че решаваме проблеми”, смята Герасим Георгиев – Геро.

“Голяма част от сигналите и писмата, които получаваме, завършват с послеписа “Вие сте ни последната надежда”. Това е голяма оценка и признание за нашата работа, за което благодарим на зрителите,  но говори и за абдикиралата държава и безхаберните институции”, сподели Боби Ваклинов.

“Чрез шегата и хумора могат да се кажат много по-дълбоки истини”, смята Геро, че е основното предимство на “Господари на ефира”.

“Ротационният принцип на водещите в шоуто е много добро решение. Не омръзваме на предаването, то не омръзва на нас, нито на зрителите”, сподели актьорът и разкри, че ще поеме щафетата като водещ на“Господари на ефира” на 16 април.

“По повод на 15-тата годишнина скоро ще стартираме нова рубрика, която ще е фокусирана върху “джигитите” и наглеците на пътя. Тя ще носи красноречивото име “Магария на пусия” и ще бъде като малкия скункс за средния българин, който се проявява като бай Ганьо. Това ще бъде нова награда на “Господари на ефира”, дъщерна на “Златният скункс”, разкри Боби Ваклинов.

“Може би в един от следващите епизоди на “Полицаите от края на града” ще видим източване на служебно гориво, какъвто беше случаят със служителите на МВР в Павликени, който показахме в “Господари на ефира”. Нашите репортажи са добър извор за черпене на идеи”, загатна повелителят на “Златния скункс”.

“Полицаите от края на града” от края на града е адаптиран от испански сериал, но се оказва, че между нашата и испанската действителност има много общо в абсурда и това го сближава и с “Господари на ефира”, коментира Герасим Георгиев – Геро.

Какво още разказаха Боби Ваклинов, Румен Угрински и Герасим Георгиев – Геро за работата и живота си, гледайте в интервюто им с Мирослава Иванова в “Събуди се”.