Ернестина Шинова и Алекс Сърчаджиева играят в противниковия отбор днес от 16.00 ч. по NOVA

Спътницата на Андрей Слабаков Ернестина Шинова отново ще се състезава за честта на Иван Ласкин, докато неговата половинка Алекс Сърчаджиева ще е силовият играч в отбора на Андрей в "Аз обичам България" днес от 16.00 ч. по NOVA. Напрежението между разменените двойки ще се усети веднага, а до самия финал емоциите ще завладеят студиото.

В звездната си чета Ласкин посреща фатално зеленооката певица и звезда от VIP Brother Емануела, както и легендарния глас от най-известния мъжки дует в България – Благовест Аргиров. Алекс Сърчаджиева специално е поканила в отбора на Андрей основателката на жанра "поп фолк" Сашка Васева, а редом до тях застава рапърът повелител на летните хитове Ивайло Иванов-Играта.

Емануела ще смае с уменията си на художник, а Сашка Васева ще падне в неравна битка със стъклото в "Нарисувай това". Играта ще се представи като детектор за песни и хитове, а Благовест Аргиров – като извор на знания за родината. Оспорваната битка ще водят най-вече двете разменени двойки и пламенните съпруги, които само в рамките на два часа ще се замерят с обувки, ще изневерят на мъжете си и ще обявят развод. А на "Колелото" отново се очаква спиращ дъха финал, след поредната изключително висока цифра, която ще обърне драматично резултата.

Не пропускайте "Аз обичам България" днес от от 16.00 ч. по NOVA.