Гери-Никол помага на Златка за новия ѝ образ в "Като две капки вода"

"Въпреки натоварената програма и репетициите в шоуто, тази вечер ще празнувам с близките ми хора. Цветница е прекрасен празник!', заяви именичката Марги Хранова по време на гостуване в "Събуди се". Голямата българска певица сподели, че предизвикателствата продължават да ѝ дават възможност за преоткриване и необикновени преживявания.

"Когато ме поканиха в "Като две капки вода', мислех доста време, тъй като аз съм певица, а шоуто е за преобразявания. За всички тези години на сцената гласът ми е станал твърде разпознаваем, но въпреки това се опитвам да влизам напълно в имитaцията", сподели Марги, допълвайки, че най-голямото забавление всъщност е в гримьорните по време на подготовката на участниците.

Краси Боев пък посети звездите зад кулисите на "Като две капки вода". Какво научи той за тях там, може да видите във видеото от "Събуди се". 

Тази вечер от 20.00 ч. по NOVA зрителите ще видят нова доза шеметни преобразявания. Златка Райкова ще се преобрази в младата R&B дива – Гери-Никол. За да бъде автентична имитацията през последната седмица двете имаха възможност да репетират заедно и да усъвършенстват бунтарския стил отличаващи движения. Софи Маринова на свой ред набляга на движенията на Краля на поп музиката - Майкъл Джексън.

"Вече имах танци в шоуто, но движенията на Майкъл Джексън са едно от най-важните неща в появата му, освен гласа, разбира се. Ще трябва да се постарая още повече, защото тук и балетът не може да ме спаси!“, шегува се певицата. Борислав Захариев ще настрои зрителите на роматична честота с Елвис Пресли, а Константин ще покаже умения в италианския език с Адриано Челентано. Гери-Никол ще се появи с хаотичните движения и визията на PSY. Марги Хранова ще бъде големия Елтън Джон, а Славин ще влезе в образа на един от братятата в незабравимата група Bee Gees. Иван Юруков ще обуе високите токчета за емблематичната българска певица Силвия Кацарова.

Следете Facebook страницата на предаването и сайта на шоуто за актуални новини. За повече видео материали следете канала на "Като две капки вода” във Vbox7.com, а целите епизоди на предаването гледайте в NOVA PLAY.