47,5% от активното население пред екраните в България (18-49) г. избра култовото шоу

Първа и безапелационна победа за Борислав Захариев донесе култовото шоу за преобразявания “Като две капки вода“, което привлече рекорден брой зрители на 2 април. С поразяваща визия и тембъра на Елвис Пресли Боби спечели сърцата на фенките в залата и изправи на крака журито под звуците на бурни аплодисменти. Според данните на независимата международна пийпълметрична агенция Нилсен Адмосфер България, 47,5% от активното население в България (18-49 г.) пред екраните избра “Като две капки вода“, което е над два пъти повече от дела на втората по гледаемост телевизия бТВ по същото време. Още по-високи са резултатите сред активното градско население (18-49 г.) и сред зрителите на възраст 18-34 г. Над 50% от всяка от тези аудиторни групи, гледащи телевизия по това време, са предпочели “Като две капки вода“, а делът на шоуто сред тях е над 2,7 пъти по-голям, спрямо бТВ, сочат още данните на пийпълметричната агенция.

Снимки от шести лайв на "Като две капки вода" може да видите ТУК

Одобрението на журито спечели и Марги Хранова, която направи умела интерпретация на Елтън Джон и получи комплимент, че за първи път е избягала от своето характерно звучене. Златка Райкова предизвика разнородни мнения с образа на Гери-Никол, който беше оценен от самата Гери. Водещите си припомниха образите на братята от Bee Gees, след като се превърнаха в партньори на Славин и изпълнението му с микс от най-добрите песни на популярната група.

Следващата седмица шести сезон на шоуто, който продължава да е най-гледан и най-предпочитан сред активното население от 2014 г. досега, ще представи Иван Юруков в образа на легендата Дейвид Бауи, а Гери-Никол ще опита за първи път народно пеене с визията на Деси Добрева. Златка Райкова получи предложение от Зуека да й партнира в новото й преобразяване в Слави Трифонов. Софи Маринова ще разучава хита “Антилопа“ за образа на ТИТА, а Славин ще бъде фронтмен на AC/DC. Марги Хранова ще влезе в образа на своята колежка Катя Филипова, а Константин ще бъде част от The Beatles. Победителят за вечерта – Борислав Захариев, ще се появи на сцената като емблематичния за българската музика Данчо Караджов.   

Как ще се справят звездните участници с новите преобразявания? Ще разберете в “Като две капки вода“ в понеделник вечер от 20.00 ч. по NOVA. 

Следете Facebook страницата на предаването и сайта на шоуто за актуални новини. За повече видео материали следете канала на "Като две капки вода” във Vbox7.com, а целите епизоди на предаването гледайте в NOVA PLAY.