Регистрациите се приемат до 10 април

Млади професионалисти на възраст до 30 години (родени след 21 юни 1987), работещи в комуникационна агенция, могат да се запишат за участие в конкурса Young Lions Bulgaria 2018 – Film до 10 април. Целта на състезанието е да бъде избран екип, който да представи България в конкурса Cannes Young Lions в категория Film през месец юни 2018 г. в Кан, Франция. 

Регистрацията за участие в конкурса е безплатна. Всеки екип, който желае да се включи в Young Lions Bulgaria 2018 – Film, съгласно правилата за участие трябва да подаде набор от документи:

Форма за регистрация на екипа;
Декларация от всеки участник в екипа;
Подписани правила за участие.

На 13 април 2018 всички регистрирани и отговарящи на условията за участие екипи ще получат задание от основния партньор на конкурса – Нова Броудкастинг Груп АД. В срок до 16 април участниците трябва да създадат и предадат 60-секунден рекламен клип, заснет и обработен със собствени ресурси.

Победителят в Young Lions Bulgaria 2018 – Film ще бъде обявен на 24 април 2018 г.

Young Lions Bulgaria – Film e и единственият досега конкурс, донесъл на България златна награда в Кан. През 2014 година екипът на Владимир Герасимов и Желез Атанасов, победител в българското издание на конкурса Young Lions, спечели злато в категория Film в Cannes Young Lions, където  се състезава в конкуренция с участници от 35 страни.

Повече информация за конкурса Young Lions Bulgaria 2018 – Film може да получите от Българска асоциация на комуникационните агенции на телефон 02 944 33 35 и на younglions@baca.bg

Конкурсът се организира от Българската асоциация на комуникационните агенции в партньорство с Нова Броудкастинг Груп АД.