Софи Маринова предизвика фурор на сцената с образа на ТИТА и хита "Антилопа"

Рокът надделя в една от най-тежките надпревари от началото на шести сезон на култовото шоу. Образът на Браян Джонсън – вокала на AC/DC, донесе за втори път победа на Славин Славчев. "Благословия е да ми се случи този образ", категорично заяви младият рок изпълнител, който наелектризира сцената с появата си. Сред впечатляващите преобразявания се нареди и Борислав Захариев, който влезе в ролята на Данчо Караджов с истинския състав на "Сигнал". "Имахме чувството, че с нас пее наистина Данчо", пошегуваха се музикантите от бандата. Боби получи одобрението и на самия Караджов, който зае едно от съдийските места през изминалата вечер. 

Снимки от седми лайв на "Като две капки вода" може да видите ТУК

Истински фурор и добро настроение предизвика Софи Маринова с ТИТА и хита ѝ "Антилопа". Въпреки че певицата забрави текста на песента, тя призна, че това е изпълнението, на което най-много се е забавлявала от началото на шоуто. За първи път в историята на предаването участник получи и образа на Дейвид Бауи. Честта се падна на Иван Юруков, който достойно представи култовия британски изпълнител със Space Oddity. "В мен живее един мечтател, въпреки представата за вечен купонджия, която хората имат за мен", сподели Константин, който показа лиричната си страна с образа на Пол Макартни. "Мисля, че този лайв беше труден за повечето от вас, тъй като се налагаше да направите нещо тотално различно от това, което сте вие", обедини мнението на журито Хилда Казасян.

Следващата седмица Гери-Никол ще се развихри с образа на Кристина Агилера, а Славин ще бъде Ани Ленъкс. Константин ще влезе в ролята на големия български певец Орлин Горанов, а Марги Хранова ще остави естрадата за образа на Лайнъл Ричи. Към този жанр обаче ще се насочи Златка, която ще бъде Тони Димитрова, а Иван Юруков ще впусне към едно различно амплоа на големия актьор Стефан Данаилов – именно това на певец. Софи Маринова ще се превъплъти в още една музикална дива – ненадминатата Уитни Хюстън, а Борислав Захариев ще влети на сцената с един от хитовете на Роби Уилямс.

Не пропускайте "Като две капки вода" в понеделник вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата на предаването и сайта на шоуто за актуални новини. За повече видео материали следете канала на "Като две капки вода” във Vbox7.com, а целите епизоди на предаването гледайте в NOVA PLAY.