Константин впечатли Орлин Горанов с автентичен образ в шоуто

В една от най-силните вечери от началото на шести сезон на шоуто Константин отново завоюва първото място с  образа на Орлин Горанов и емблематичната песен "Светът е за двама". "Все едно видях себе си, но по-млад и по-красив. Пя невероятно!", заяви големият български певец Орлин Горанов, който беше специален гост в залата.

Снимки от осмия лайв на "Като две капки вода" може да видите ТУК

Вечерта отбеляза и рекорден брой в изправянето на публиката на крака. Бурни овации предизвика изпълнението на Борислав Захариев, който влезе умело в образа на британската звезда Роби Уилямс, акцентирайки и на най-малките детайли от мимиките на запомнящия се изпълнител.

Софи Маринова не само изправи публика и жури, но и просълзи Хилда Хазасян с въздействащо пресъздаване на Уитни Хюстън. "Няма по-горд човек от мен, че именно тя е моята майка", сподели развълнуваният Лоренцо. Истински спектакъл създаде балетът на шоуто и Славин, който се превъплъти в Ани Ленъкс.

След поредица трудни образи Златка се завърна с успех след морското настроение и добро изпълнение на Тони Димитрова. Марги Хранова получи поздравления за своя най-добър образ от началото на сезона – ролята на Лайнъл Ричи, а Иван Юруков върна публиката в годините на старото българско кино като Стефан Данаилов. В ролята на негов партньор влезе една от участничките от предишен сезон на шоуто – Джулия Бочева.

Следващата седмица Иван ще се впусне в народната музика с образа на Николина Чакардъкова, а Марги Хранова ще опита звученето на тийн хитовете с визията на Гери-Никол. Славин ще премине от меланхолията в приповдигнатия ритъм на Бруно Марс, а Боби ще запее на италиански за Ерос Рамацоти. Гери-Никол ще се развихри като рок титана Аксел Роуз, а Златка ще бъде по-сексапилна от всякога като никол Шерцингер. Софи на свой ред ще рапира с римите на 100 кила, а Константин ще опита едни от най-големите предизвикателства за всеки певец – оперно пеене в обувките на Лучано Павароти.

Не пропускайте шоуто "Като две капки вода" в понеделник вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата на предаването и сайта на шоуто за актуални новини. За повече видео материали следете канала на "Като две капки вода” във Vbox7.com, а целите епизоди на предаването гледайте в NOVA PLAY.