В понеделник вечер от 20.00 ч. Славин ще влезе в образа на Бруно Марс с препратка към една от последните появи на звездата на световната сцена

"Гледала съм много "Като две капки вода". Обичам това шоу!“, сподели Софи Маринова пред водещата Мира Иванова по време на разговор в "Събуди се". "Когато Маги ми се обади не бях сигурна, но той ме убеди колко интересно ще бъде да се видя в различна свелина. Казах си, че си струва. Резултатът, който сега виждам е много приятен!“, разказа известната певица.

В интервюто тя призна, че всички участници се притесняват много, когато излизат на сцената на шоуто и винаги се окуражават след изпълнението. Фолк изпълнителката беше категорична, че за певци с дългогодишна история и изграден стил като нея и Константин, е много трудно да наподобят звученето на изпълнителите от Бутона. "Влагаме много труд – учим песни, учим постановки", допълни Софи. Сред любимите й изпълнители са Майкъл Джексън, Уитни Хюстън и Лили Иванова.

В понеделник вечер феновете на "Като две капки вода" ще видят истинско шоу с появата на Славин като световната звезда Бруно Марс. "Постановката на Славин е препратка към едн от последните му появи на голямата сцена. Ще има и личен елемент, който няма да остави зрителите безразлични, но най-вече ще има заряд, танци и настроение, които са отличителна черта на този изпълнител", загатват от екипа на култовото шоу за преобразявания.

Иван ще се впусне в народната музика с образа на Николина Чакардъкова, а Марги Хранова ще опита звученето на тийн хитовете с визията на Гери-Никол. Боби ще запее на италиански и ще се превърне в чаровния Ерос Рамацоти. Гери-Никол ще се развихри като рок титана Аксел Роуз, а Златка ще бъде по-сексапилна от всякога като никол Шерцингер. Софи на свой ред ще рапира с римите на 100 кила, а Константин ще опита едни от най-големите предизвикателства за всеки певец – оперно пеене в обувките на Лучано Павароти.

Не пропускайте шоуто „Като две капки вода“ в понеделник вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата на предаването и сайта на шоуто за актуални новини. За повече видео материали следете канала на "Като две капки вода” във Vbox7.com, а целите епизоди на предаването гледайте в NOVA PLAY.