Абсолютен прецедент в историята на най-родолюбивото предаване ще видят зрителите този петък от 16.00 ч. по NOVA

Ненчо Балабанов, Коцето Калки и Таня Богомилова са звездите в една от най-инфарктните битки в "Аз обичам България". Днес 16.00 ч. по NOVA два пъти на колелото ще се паднат 50 точки, което е абсолютен прецедент в историята на предаването.

Но преди да се стигне до тази паметна кулминация, шоуто отново ще предложи битка между феноменални отбори. При капитан Иван Ласкин обичта си към родината ще доказват господарят на хумора Ненчо Балабанов и двете звездни попълнения от школата на X Factor – Ангел Ковачев, чийто нов албум излезе само преди седмица, и красивата антилопа – Тита (Христина Христова).

В отбора на Андрей Слабаков ще се изяви единствената българка олимпийски шампион по плуване – легендарната Таня Богомилова. Редом до нея в играта ще се включат звездата от сцената на "Като две капки вода" Коцето Калки и "баш майсторът" на българската рап сцена Били Хлапето. Ненчо Балабанов ще се заеме с тежките творчески задачи, а симбиозата му с колегата Ласкин ще роди незабравими хумористични моменти. Таня Богомилова и Коцето Калки ще са безкраен извор на знания за родината, но изненада с добре написано домашно ще поднесе младата певица Тита.

Играта ще се движи равностойно до експлозивния "Рожден ден", а още адреналин за зрителите ще поднесе кръгът с процентите, когато колелото спре два пъти на най-големия сектор "50 точки". Както ще обяви и водещата Евелина Павлова, "такова нещо никога не се е случвало в нашето студио". А дали тези точки ще изравнят силите, или ще се прехвърлят в актива на единия от отборите? Как ще продължи инфарктната надпревара и кой ще се награди с победата?

Не пропускайте "Аз обичам България" днес от 16.00 ч. по NOVA.

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес