В него ще ѝ партнират още Вирджиния Събева и Неделяна Христова

Този май екзотичната дива Манал и Expose Team пренасят Лондон на сцената на City Stage с изключително авторско шоу в стила на най-известните продукции на West End театрите. На 17 май сцената на City Stage става арена на невероятно музикално-танцово преживяване с оригинална хореография и някои от най-известните хитове на Beyoncé, Ed Sheeran, Jackson 5, Bruno Mars и още много с нови аранжименти. В шоуто ще пеят и танцуват на живо Манал Ел-Фейтури и Вирджиния Събева – GINI от X Factor Bulgaria, Неделяна Христова от успешния български мюзикъл "Оркестър без име“ и артистите от Expose Team. 

Спектакълът е разделен в три части – диско, винтидж прочит на поп парчета и парти, преливащо в горещ DJ set. Манал, която заедно с Expose Team е режисьор и продуцент на ONE NIGHT ONLY, използва целия си опит от лондонските мюзикъли, в които е участвала, както и невероятните си познания от сцени в Ню Йорк, в създаването на уникалната продукция. Аранжиментите на парчетата са дело на DEXTER и Марко Сорентино, а в режисурата на ONE NIGHT ONLY се включва и звездата от сериала Откраднат живот" Ралица Паскалева.

Човекът зад световноизвестния лондонски мюзикъл THRILLER LIVE Ейдриън Грант споделя за работата на Манал Ел-Фейтури: “Манал е артист, който може да направи практически всичко. Чистата ѝ любов и страст към изкуството превръщат всичко, до което се докосне, в злато!”, а известният лондонски продуцент Марко Сорентино от Excellent Entertainment, когото очакваме в София през май коментира артистите от Expose Team: “Expose Team са сред най-впечатляващите артисти, които съм срещал по света!”