Даниел Златков ще остави футбола и бойните спортове, за да се преобрази в световна звезда в култовото шоу

Хитове, оперни арии и футбол ще превземат сцената на "Като две капки вода" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Марги Хранова ще се преобрази в големия тенор Лучано Павароти, изпълнявайки емблематичната La Donna E Mobile. "След като Константин изправи на крака публиката с образа на Лучано Павароти, бутонът на късмета отреди на Марги да се справи с този образ. Предвид че е жена, достиганането на този внушителен мъж и глас няма да бъде лесно начинание", коментират педагозите от екипа на шоуто.

"Павароти е колос, недостижим! Не знам как бих се справила, но ще пея в оригинална тоналност", допълва Марги Хранова, издавайки, че за вдъхновение слуша опера дори, когато е на път. Специален гост в поредната нощ на преобразявания ще бъде футболистът Даниел Златков. Дали и той ще докаже, че футболистите се справят умело с музиката – зрителите ще видят в понеделник вечер. Партньор в журирането на Хилда и Фънки ще бъде за втора поредна вечер голямата българска певица Йорданка Христова, която ще подкрепя участниците с професионален поглед.

Златка Райкова ще влезе в образа на сексимвола на няколко десетилетия – София Лорен. Блондинката признава, че женствеността е само едно от многото качества, които артист от такава величина носи. Софи Маринова отново ще се впусне в танци, но този път за латино дивата Дженифър Лопес, а Иван Юруков ще влезе в образа на Шарл Азнавур. Боби Захариев ще представи образа на големия Емил Димитров, а малко след това Гери-Никол ще трябва да се доближи до гласа и присъствието на Адел. Славин ще бъде Джъстин Тимбърлейк. докато Константин се преобрази в Силвия Кацарова.

Не пропускайте "Като две капки вода" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата на предаването и сайта на шоуто за актуални новини. За повече видео материали следете канала на "Като две капки вода” във Vbox7.com, а целите епизоди на предаването гледайте в NOVA PLAY.