Припомнете си една от големите битки във втори сезон на родолюбивото предаване

Юлиан Константинов и Андрей Слабаков отново се изправят един срещу друг тази неделя, когато зрителите ще  могат да си припомнят една от запомнящите се битки от втори сезон на забавното родолюбиво шоу “Аз обичам България” от 16.00 ч. по NOVA. Двамата атрактивни капитани се завръщат още по-ентусиазирани и готови за победа от когато и да е било. След категоричното превъзходство на Юлиан Константинов в първия сезон на предаването, сега Андрей Слабаков е твърдо решен да се бори за реванш, доказвайки, че освен в любовта му върви и в хазарта.

Двамата ще строят отборите под бойните знамена в очакване на много нови игри и предизвикателства. Участниците в техните отбори са Валерия Велева, Венета Райкова, Лара Златарева, Белослава, Борко Чучков и Прошко Прошков. В рамките на вече цели 2 часа те ще трябва да демонстрират още повече познания и умения, защото ги очакват нови рундове и изненади – ще простират в буквалния смисъл на думата, ще правят залози, ще измислят синоними, ще подреждат събития по хронология и много други. В ролята на водещ отново ще бъде Евелина Павлова, която ще има тежката задача да успокоява капитанските страсти.

И през втория сезон зрителите и участниците ще продължат да си припомнят моменти от най-добрите български филми, факти от нашата история и спортно минало, ще пеят емблематични български песни и ще се опитват да познават любопитни цифри за нас, българите и нашите навици. Надпреварата обещава да е още по-забавна и темпераментна, защото както самите капитани обичат да казват – “Важното е да става шоу и да има купон”.

Гледайте “Аз обичам България” в неделя от 16.00 ч. по NOVA.