Тази вечер от 20.00 ч. по NOVA Константин, Славин, Гери-Никол и Иван Юруков ще се надпреварват за първото място в шести сезон на “Като две капки вода“

“Няма как да не се привържеш към това предаване и да не се заразиш от тази магия“, разказа Златка по време на гостуване в Златка и Боби Захариев: “Ще се забавляваме докрай на финала на шоуто и ще си тръгнем с носталгия“, споделиха те в "Здравей, България". Часове преди големия финал на “Като две капки вода“ блондинката и актьорът Боби Захариев разказаха за предстоящото си преобразяване в дует “Каризма” и споделиха най-вълнуващите си преживявания в шоуто. “Най-важното нещо е да се доближиш до тембъра на изпълнителя, да усетиш движенията и да си много наблюдателен“, разкри формулата на доброто преобразяване Боби, който допълни, че погледът винаги е ключов за влизането в образ.

По темата

“Приемала съм всевъзможните образи с удоволствие. Било ми е интересно да се видя в друга светлина“, отговори Златка на въпроса дали човек може да остави настрана суетата. И двамата бяха категорични, че победител в шоуто е всеки, който се чувства удовлетворен от своята работа и ще подкрепят по пътя към победата и четиримата финалисти – Константин, Иван Юруков, Славин и Гери-Никол. “Със Злати сме приятели и се радвам, че заедно ще направим Каризма. Ще се забавляваме докрай и ще си тръгнем с носталгия!“, допълни Боби.

“Шоуто дава страхотна емоция, а всички имат нужда от разтоварване. Познаваме магията на телевиззията – влезеш ли веднъж, тези хора ти стават като семейство“, сподели продуцентът Маги Халваджиян в "На Кафе". Маги призна, че вече е спрял да се изненадва от резултата на гласуването и всеки един от финалистите е потенциален победител. “През годините съм виждал и неподходящ избор на песни, които са любими на финалистите, но не говорят нищо на публиката“, коментира продуцентът възможността артистите да избират сами песни за финала. Васил Найденов, Иън Гилън, Риана и Джон Ленън са образите, които избраха финалистите за големия финал, а един от тях ще си тръгне с приза за любима звезда на зрителите и чисто нов лек автомобил.

Не пропускайте големия финал на “Като две капки вода“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата на предаването и сайта на шоуто за актуални новини. За повече видео материали следете канала на "Като две капки вода” във Vbox7.com, а целите епизоди на предаването гледайте в NOVA PLAY.