Участниците в предаването разказаха за емоцията от участието си в предаването

След победата на Славин Славчев на големия финал на "Като две капки вода" вчера, екип на "Здравей, България" показа на зрителите емоциите и настроението зад кулисите на шоуто за звездни преобразявания. 

По темата

"Вцепенен съм, дори не мога да опиша как се чувствам. Това е един от тези сюблимни моменти, които дори не помниш след като са се случили" - разказа развълнувано Славин Славчев минути след победата си. 

"В Славин има една вродена скромност, много възпитано момче е. Публиката усеща това подсъзнателно и го харесва" - заяви продуцентът на "Като две капки вода" Магърдич Халваджиян. 

Битката за победата Славин оспори с актьора Иван Юруков, който влезе в ролята на Джон Ленън. На трето и четвърто място се класираха съответно Константин като Васил Найденов и младата сензация Гери-Никол като идола си Риана. 

Златка Райкова и Боби Турбото изгряха като дует Каризма, а Софи Маринова и Марги Хранова се превъплътиха в Дженифър Хъдсън и Уитни Хюстън. 

"Целият колектив на "Като две капки вода", облекла, прически, гримове - всички са страхотни професионалисти. Видяхме се в различни любими образи и аз си изкарах 3 страхотни месеца. Мога да кажа, че обичам всички и много ще ми липсват" - разказа емоционално певицата Софи Маринова. 

Следете Facebook страницата на предаването и сайта на шоуто за актуални новини. За повече видео материали следете канала на "Като две капки вода” във Vbox7.com, а целите епизоди на предаването гледайте в NOVA PLAY.