Калоян експериментира със своите свръхестествени способности

“Килерът“ взима следващата си жертва – Дени. Странните и мистериозни ситуации започват все повече да преследват Зара, Калоян, Деница, Мартин и Николета. Какво очаква този, който се поддаде на силата на мистичната хижа, разберете в новия епизод на сериала първо във Vbox7.com.

След партито от първата вечер в хижата Калоян е обзет от особени чувства. Той прелива от енергия и предприема екстремен скок, от който мистериозно се разминава без драскотина. Измъквайки се на косъм от смъртта, Калата започва да се държи странно, а това в комбинация с хладната атмосфера в хижата започва сериозно да притеснява приятелите му. Мисълта да загуби още един човек от компанията плаши Зара, която заедно с Мартин и Николета решават час по-скоро да се върнат в града.

Обнадеждена от свръхестествените способности на Калоян и след предупреждението на Глория да седят далеч от “Килерът“, любопитството на Дени към тайнствената стая нараства все повече. Дали в хижата има магична сила, която може да върне Виктор, предстои да разберете само във Vbox7.com.

Деница се поддава на изкушението и прекрачва прага на забранената стая, а Николета е привлечена от тайнствения и мълчалив Боян. Докъде са готови да стигнат приятелите в името на любовта, вижте в новия епизод на първия български мистери уеб сериал “Килерът“.

Как Калоян оцелява след смъртоносното падане? Какво вижда Николета в Боян? Ще спре ли Дени да обвинява сестра си за смъртта на Виктор? Отговорите се крият във новия епизод на “Килерът“ само във Vbox7.com.

Гледайте "Килерът" всеки вторник и петък във Vbox7.com.За още новини около поредицата, следете Facebook страницата на сериала.