Припомнете си битката в най-родолюбивото предаване днес от 16.00 ч. по NOVA

Кои са 24-те най-желани мъже в България и кои 24-те теми, по които българските жени най-много обичат да си бърборят? Върху тези два въпроса ще размишляват актьори, певци и телевизионни водещи в епизода на "Аз обичам България" днес от 16.00 ч, по NOVA. 

Андрей Слабаков и Юлиан Константинов излязат на балотаж, но този път сменят листата и строяват напълно нови участници. Зад капитана – режисьор ще застанат двама представители от актьорската гилдия – Чочо Попйорданов и Теодора Духовника, а за да е напълно сигурен в победата Андрей Слабаков ще вземе под наем и водещия Ники Кънчев. В щаба на оперния ас логично превес ще имат пеещите участници в лицето на Коцето Калки и Теди Кацарова, както и Аделина Банакиева.

Зрителите ще разберат и кои са петимата депутати с най-голям брой неизвинени отсъствия през първите осем месеца на годината. На финала ще научим колко от нас вярват, че само шестица от тотото ще оправи живота ни, както и колко от българските мъже са си признали, че са плакали заради несподелена любов.

Гледайте "Аз обичам Бългатия" днес от 16.00 ч, по NOVA.