Финалистите в ПРОМЯНАТА 2016/2017 ще се срещнат с други семейства с деца със Синдром на Даун между 18-ти и 21-ви юни

Само година и половина след създаването си, фондация "Живот със Синдром на Даун" може да се похвали с първия си Летен спортен лагер за деца със Синдрома и техните семейства от цяла България, благодарение на продажбата на чаши. Той ще се състои от 18-ти до 21-ви юни в почивна база до Обзор. 

Лагерът е напълно безплатен за всички 55 участници и благодарение на подкрепата на много хора в и извън България, както и на доброволеца в Германия Натали Ангелова, която неуморно помага в осъществяването на бъдещи проекти на фондацията. От "Живот със Синдром на Даун" са щастливи, че имат собствен продукт, чрез който директно помагат и са благодарни на всички за подкрепата. Целта на лагера е семействата да се опознаят по-добре, да обменят опит и да се забавляват, защото ежедневието им целогодишно е натоварено с работа, терапии за децата и различни дейности, с които спомагат развитието им.  

Мястото на лагера е близо до морето в красива гора, а всички ще бъдат настанени в бунгала сред природата. Партньори са Даниела и Бояна от ParaKids, които ще организират подходящи, спортни занимания за децата. Те също са част от ПРОМЯНАТА - най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп в партньорство с Reach for change. 

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си