Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Властелинът на рекламите Генчо Генчев ще даде кулинарния старт на новата седмица от премиерния сезон на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Mоделът Мартина Петрова, певицата Джина Стоева, футболиста Славчо Тошев и шестата по красота в света - Жени Калканджиева ще бъдат поглезени от сценариста с прецизно приготвено меню. 

Домакинът ще посрещне своите звездни гости в собствения си дом и ще се постарае да остане в историята не само с реклама на кренвирши, а и със стегнатата си мъжка вечеря. Той ще приготви салата от розов домат, предястие от скариди, семпло основно и лек десерт. 

Ще успее ли Генчо да "дресира" скаридите и каква ще бъде изненадата му за гостите? Гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.