Срещата ще се състои на 22 юни в 18.00 ч.

Loveguide канят всички желаещи да зададат своите въпроси, за да проследят пътя на развитие на един социален предприемач заедно с Николета и Надя, които ще разкажат повече за конкурса за социални предприемачи ПРОМЯНАТА. Oбмяната на опит ще се проведе на 22 юни от 18:00 ч. в betahaus.

Финалистът от първото издание на ПРОМЯНАТА през 2014 година, Loveguide е още само идея. По-малко от четири години по-късно те вече са помогнали на над 20 000 младежи в България. Имат уебсайт с изчерпателна и приятелски поднесена информация за сексуалното здраве и личните отношения, видео канал с над 400 000 гледания годишно и са провели часове по сексуално здраве в училища в 40 населени места в България. Николета и Надя – екипът зад Loveguide – ще споделят кои са най-важните уроци, които са научили по пътя, и кои са били ключовите стъпки в развитието им.

А екипът на Reach for Change България, който за пета поредна година заедно с Нова Броудкастинг Груп организира конкурса за социални предприемачи ПРОМЯНАТА, ще разкаже повече за формата и условията на конкурса и защо ПРОМЯНАТА е една страхотна възможност за развитие на стартиращи социални предприемачи, намерили решения как да подобрят живота на децата и младежите. Конкурсът е отворен за кандидатстване до 18 юли 2018 г. на www.nova.bg/promyanata

Всички присъстващи ще имат възможност да зададат своите въпроси към екипите на Loveguide и Rеach for Change България.