Само преди броени дни певицата спечели и наградата “БГ Изпълнителка” на Годишните музикални награди на БГ Радио 2018

Ударно начало на лятото поставя DARA – тази сряда е премиерата на новия й музикален проект “Все на мен” във всички дигитални платформи и в радио ефира. Песента беше представена за първи път на сцената на Годишните музикални награди на БГ Радио, малко преди певицата да грабне и наградата за най-добра “БГ изпълнителка“. Впечатляващото изпълнение на DARA на Наградите беше гледано и споделено от стотици хиляди пъти, а тийзърът към клипа за рекордно кратко време се нареди сред най-популярните видеа в България. Клипът към “Все на мен“ ще се появи в 18.00 ч. в музикалните телевизии и в каналите на Вирджиния Рекърдс в онлайн платформите за видео споделяне и забавление.

Автор на музиката, текста и аранжимента на “Все на мен” е отново Павел Николов от “БГ Дуото” на 2017 г. Pavell & Venci Venc’. Павел е отговорен  за успеха и на предишните хитове на DARA “Кво не чу“, “Родена такава“ и “Недей“.  DARA е съавтор на текста и музиката на песента.

“Парчето е страхотно ритмично и щуро! В него има от вихъра, който ме движи, и затова и аз, и Pavell толкова го харесваме. Тандемът ни не е случаен и с всяка следваща песен той става по-добър. Текстът, който написахме заедно, ще ражда усмивки и доста хора ще се припознаят в него“, сподели изпълнителката.

Видеото е дело на режисьора Люси Иларионов и оператора Георги Марков, по сценарий на писателя Константин Трендафилов. Впечатляващата  хореография в него, която феновете видяха и на сцената на Наградите на БГ Радио, е на Милен Данков. ‘’DARA е една природна фурия! Чуе ли ритъма, сама започва да си измисля движенията и хореографията ни се получава мигновено! Това момиче е просто. УАУ!”, коментира хореографът. Звездата на DARA изгря на сцената на музикално шоу №1 X Factor.