Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Шестата по красота в света Жени Калканджиева има честта да закрие седмичния кулинарен маратон в “Черешката на тортата” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Кралицата на красотата ще подготви една запомняща се вечер, изпълнена с домашен уют за своите гости – певицата Джина Стоева, моделът Мартина Петрова, футболистът Славчо Тошев и сценаристът Генчо Генчев.

Жени сваля короната на красотата и слага готварската шапка, за да даде постави рекорд по най-бързо приготвена вечеря. С желязна ръка нежната дама организира кулинарната вечер, като продуктите ще дойдат при нея сами, след като са поръчани онлайн, а масата ще бъде професионално и стилно подредена по правилата на висшата мода. В изчистеното меню ще дефилират салата от спанак със синьо сирене, основно по домашна семейна рецепта с италиански привкус и уникален десерт  - плодова крем супа от ананас, който ще спечели възхищението на шеф Манчев. Гостите ще бъдат вкарани във филм чрез игра с много смях, а на масата сред разговорите ще прехвърчат и искри. 

Кой ще изненада звездите, влизайки в ролята на шеф Манчев? И кой ще е победителят в кулинарната надпревара тази седмица? Гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.