Припомнете си телевизионно-музикалния сблъсък в тв играта днес от 16.00 ч. по NOVA

Един граф, един кмет и един разпален баскетболен треньор са само половината от участниците, които ще се борят за победа в най-родолюбивото предаване “Аз обичам България” тази събота по NOVA. При равенство в резултата от 3:3 борбата между капитаните ще е безмилостно жестока, а селекцията от родолюбиви и знаещи съотборници, както винаги – впечатляваща.

Оперният ас Юлиан Константинов ще разчита на добре познати политически, музикални и телевизионни имена в лицето на Стефан Софиянски, Елица Тодорова и Ива Дойчинова. Телевизионно-музикална, но със силен спортен заряд ще бъде и селекцията на режисьора Андрей Слабаков. Той ще отвърне на удара с помощта на Графа, Искра Ангелова и треньора, до който и Юлиан Константинов изглежда спокоен – Тити Папазов. И този път ще се вдига шум край простора, ще се правят залози, ще се пее и танцува, а участниците ще са готови на всякакви подвизи и героизми.

Кои са ТОП 5 най-скъпи български футболни трансфери, 24-те най-дразнещи навика у мъжете и колко от 20-те стихотворения на Христо Ботев може да изброим? Освен дразнещите мъжки навици, ще припомним и любопитни цифри за самочувствието на българските мъже – колко от тях се смятат за “душата на компанията” и колко си мислят, че са по-умни от своята половинка. Двата отбора ще трябва да познаят и процента българи, давали някога рушвет, както и колко от нас се смятат за успели.

Не пропускайте “Аз обичам България” тази събота от 16.00 ч. по NOVA.