Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Певицата Нора Караиванова ще даде старт на кулинарното дерби в новата седмица на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Тя ще смае актьора-комедиант Ники Станоев, водещата на Спортните новини Виолета Асенова, актрисата Силвия Петкова и музиканта Краси Тодоров с изкусителни ястия и приятна атмосфера. 

Нора ще посрещне гостите в дома на приятели и въпреки че не се смята за кулинарно надарена, ще се представи повече от задоволително в кухнята. Домакинята ще подреди хаоса и ще подготви 5-степенно меню, което включва зелени салати, разядки, апетитни предястие и основно, както и ефирен десерт за звездните си гости. 

Какво ще бъде музикалното предизвикателство на Нора и кой ще бъде най-използваният инструмент в кухнята ѝ? Гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.