Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Красивата и харизматична актриса Силвия Петкова ще се опита да докаже, че не е необходимо да си добър гастроном, за да изиграеш ролята на страхотен кулинар в "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Зрителите на невероятното ѝ представление ще бъдат звездните ѝ гости Нора Караиванова, Ники Станоев, Виолета Асенова и Краси Тодоров.

Домакинята се определя като “кулинарен инвалид” и разчита повече на “усет вместо практика”, залагайки на стари семейни рецепти. За своето меню Силвия залага на свежи и пресни продукти - витаминозна салата с кокосови стърготини, домашно приготвена питка по стара бабина рецепта, основно ястие от пресни картофи и пиле и любимата на всички бисквитена торта. Домашните ястия ще бъдат съчетания с топла домашна атмосфера и приятни разговори, свързани с българския театър и пътя на актьора. С театъра е свързана и една от изненадите на домакинята за нейните гости, макар че не е такава каквато очакват. Другият сюрприз е не по-малко нестандартен и ще помогне за “хидратирането” и  доброто настроение на всички, гарантирайки успешния завършек на вечерта.

“Кулинарен инвалид” или “кухненски робот” ще се окаже Силвия? И как ще оценят представлението ѝ като домакиня нейните гости? Гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.