Естрадната икона разказа за участието си в шоуто за звездни преобразявания в “На кафе”

“Идеално се чувствах в “Като две капки вода”. Всички бяха много мили и колегиални. Доста мислих дали да приема предложението за участие, тъй като толкова години съм градила своя образ и съм разпознаваема. Хората ме разпознават само по гласа”, разказа Маргарита Хранова в “На кафе”

“Всички образи в шоуто ми бяха много интересни и приятни. Павароти е много далеч от мен. Опитвах се мъжките песни да ги правя в тоналностите на мъжете и да не звучат различно.  На Дони образът също беше много интересен. Екипът беше невероятен – и гримьорите, и фризьорите”, сподели певицата.

“Реших да отбележа 45 години на сцената с турне и поканих някои приятели от “Като две капки вода” – Боби и Славин”, разкри естрадната икона.

Какво още разказа Маргарита Хранова за участието си в “Като две капки вода” и бъдещите ѝ проекти, гледайте в интервюто ѝ с Гала в “На кафе”.

Следете Facebook страницата на предаването и сайта на шоуто за актуални новини. За повече видео материали следете канала на "Като две капки вода” във Vbox7.com, а целите епизоди на предаването гледайте в NOVA PLAY.