Припомнете си петия сезон на шоуто за звездни преобразявания днес от 16.00 ч.

Грандиозно шоу и неочаквани преобразявания предстоят в "Като две капки вода" днес от 16.00 ч. по NOVA. Водещите на предаването Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека посрещнат Люси Дяковска, Миро, Башар Рахал, ДесиСлава, София Джамджиева, Михаела Маринова, Koцето Калки и Ваня Джаферович.  

Петият сезон на уникалното шоу за преобразявания започва с тържествено предаване на "олимпийския огън" между артистичните участници в предишните сезони и настоящите звезди. В ролята на жури пък влизат Виктор Калев и Димитър Ковачев - Фънки. Специални гости на големия старт са изпълнителите Петя Буюклиева, Кристина Димитрова и Велизар Соколов-Заки.

Първа от звездите в превъплъщенията се впуска ДесиСлава, на която ще влезе в обувките на Джоуи Темпест, вокалът на Europe, изпълнявайки песента "Final cut down". 

Щафетата в превъплъщенията ще поеме актрисата София Джамджиева, която спечели сърцата на зрителите в друго шоу на NOVA - "Пееш или лъжеш". Тя ще докаже своя актьорски и певчески талант, влизайки в образа на Катрин Зита Джоунс, за да изпълни песента "All that jazz" от мюзикъла "Чикаго".

Първият спортист в историята на  "Като две капки вода" e футболистът Ваня Джаферович, който ще влезе в ролята на Заки в песента "Бягство" на дует "Авеню". Люси Дяковска вдига още повече летвата с изпълнението си на "Bad" на Майкъл Джексън.

Бутонът на късмета пък е отредил на актьора Башар Рахал да влезе в ролята на Фил Колинс и да изпълни хита му "I can't dance", заедно с него по стъпките на певеца се впускат и водещите Зуека и Рачков

Музикалната звезда и финалистка от X Factor Михаела Маринова доказва, че освен певчески талант, притежава и завидно актьорско майсторство. Нейното изпълнение на хита "Жена на всички времена" на Петя Буюклиева предизвиква истински фурор сред публиката и похвалите на Йорданка Христова.

Последен на сцената излиза най-имитираният български изпълнител - Миро, който прие хвърлената ръкавица да влезе в образа на Елтън Джон и изпълни песента му "I'm still standing".

Не пропускайте да си припомните големия старт на "Като две капки вода" днес от 16.00 ч. по NOVA.