Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Талисманът на световното първенство по художествена гимнастика - Радина Филипова ще се състезава за златния медал в новата седмица на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Журналистът Павел Владимиров, певицата Мария Илиева, певецът, актьор и продуцент - Борко Чучков и актрисата Елена Карабойчева ще разберат последните тенденциите в менюто на една гимнастичка. 

Домакинята ще посрещне гостите в дома на приятеля си и ще покаже истински умения, харизма и дисциплина с интересни кулинарни съчетания. 5- степенното ѝ меню се състои от два вида разядки, две салати, пикантно предястие, основно с цитруси и десерт от домашно приготвено сладко с ягоди.

Ще допадне ли вечерята на звездните гости и какъв музикален сюрприз е подготвила Радина за края на вечерта? Гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.