Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Дизайнерката с душа на актриса Елена Кaрабойчева ще закрие кулинарното дерби в "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Сестра Чокова от хитовия медицински сериал "Откраднат живот" ще опита да впечатли Радина Филипова, Мария Илиева, Борко Чучков и Павел Владимиров с ястия от българската кухня. 

Домакинята ще посвети менюто си на приемствеността между поколенията и ще покаже какво е научила от семейството си като посрещне гостите в родния си град с обещаващо меню - брациговска питка, популярно българско табуле, разядка, топло предястие, ароматно основно и домашен десерт. 

Какви лични подаръци е подготвила Елена за останалите звездни участници ще успее ли фолклорният спектакъл да допълни доброто настроение? Гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.