Гледайте втория лайв от пети сезон на шоуто за звездни преобразявания днес от 16.00 ч. по NOVA

Тази събота точно в 16.00 ч. зрителите ще си припомнят как на сцената на "Като две капки вода" прозвуча най-обсъжданата песен в българското пространство в началото на 2017 година - Is This love, която заживя свой живот като Издислав. "Миро ще се впусне в балада, която се превърна в хит и повод за разговор. До момента той винаги е бил кълбо от енергия в изпълненията си, а сега ще трябва да бъде един романтичен мечок", сподели преподавателят по актьорско майсторство Милица Гладнишка.  Дали успява доказалият се на поп сцената изпълнител да влезе в ролята на Фики и да пресъздаде характерната за парчето орнаментика, зрителите ще разберат тази вечер в ефира на NOVA. 

За да научи как се рапира истински, по време на репетициите София Джамджиева се упражнява да реди рими, докато яде желирани бонбони. "София ще трябва да ме накара да повярвам, че е родена в гетото и да изпълни Coolio с уста,  пълна с гумени мечета. Истински се забавлявахме и с Башар, който реши да избере радиатор за импровизирано пиано на Little Richard в залата", разказва Милица, която усъвършенства характерните движения на звездните участници за ролите им на световни музикални звезди.

Екстравагантната дреха, създадена специално за представянето ни на "Евровизия", ще бъде част от предстоящото преобразяване на Люси Дяковска във втория лайв от пети сезон на "Като две капки вода". Изпълнителката издава, че няколко души поддържат електрониката на костюма й по време на представянето ѝ.

Как се справят осемте звезди с предизвикателствата на Бутона на късмета? Кой завоюва първото място с впечатляващо преобразяване? Зрителите ще видят в "Като две капки вода" днес  от 16.00 ч. само по NOVA.