Вероника Стефанова, Божана Филипова, Влади Василев, Благой Георгиев и Нора Шопова демонстрират кулинарни заложби всяка делнична вечер от 20.00 ч по NOVA

Световно дефиле в кухнята, кулинарни финтове и златни отличия поднася “Черешката на тортата” тази седмица от 20.00 ч. по NOVA.

На старта в понеделник застава Мис България-Свят Вероника Стефанова. Нежната красавица се бори за короната в кухнята с изобилие от кулинарни изкушения. Претендентката за отличие изненадва гостите си с богато меню. Две салати с екзотичен дресинг, две предястия, забележително презентирано основно ястие и три десерта очакват участниците. Вечерта на Мис Вероника Стефанова е изпълнена с приятни разговори, шеги и богата гама от изненади.

Втори домакин в новата кулинарна седмица е бившият синоптик Божана Филипова. За слънчевите прогнози в кухнята Божана подготвя семпло 4-степенно меню. Дъждът от кулинарни изкушения се състои от свежа пролетна салата, две разядки, основно ястие гарнирано с чия и арменски десерт. Участниците се наслаждават на вкусни ястия, ведра атмосфера, а изненадата представя новото амплоа на домакинята.

Острието на "Господари на ефира" Влади Василев е третият домакин следващата седмица. Човекът, който раздава златни статуетки, се конкурира за отличие в кухнята с бързи и лесни рецепти. За своята вечер той подготвя две салати, предястие с канапе от френски сирена, основно ястие, гарнирано със салата "Барбекю" и авторски десерт. Влади посреща гостите си с първата част от изненадата, което гарантира доброто им настроение до края на вечерта.

В четвъртък капитан на отбора в кухнята е футболистът Благой Георгиев. За да отбележи победен гол в кулинарията, младият талант приготвя меню, вдъхновено от Русия. Гостите се наслаждават на традиционни руски предястия и салата, разядка с израелски корени, кавказко основно ястие и ефирен десерт с касис. Вечерта на Благо е изпълнена с шеги, закачки и музикални изненади.

Кулинарният конкурс закрива слънчевото момиче – водещата на Прогнозата за времето на NOVA Нора Шопова. Панагюрското съкровище подготвя традиционно българско меню. Блюдата, които галят небцето на участниците, са пълнени домати, панагюрска питка и колбаси, разядки, местен специалитет, две основни ястия и пухкав десерт с печени ябълки. За своите гости домакинята подготвя индивидуални възрожденски подаръци и пъстър народен спектакъл.

Коя е концепцията, която спечели симпатиите на кулинарното гуру шеф Иван Манчев, предстои да разберете всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA.