Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Футболистът Благой Георгиев ще отбелязва голове и на кулинарния терен в "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Известният полузащитник ще изненада гостите си Божана Филипова, Вероника Стефанова, Нора Шопова и Влади Василев с меню, вдъхновено от Русия, където е преминала голяма част от футболната му кариера.

Благой ще заложи на отборната игра и в кухнята, а негов “треньор” ще бъде шеф-готвачът, готвил и за самия руски президент Владимир Путин. Домакинът няма да блесне с перфектна техника в готварството, както във футбола, но продуктивността му и индивидуалната игра ще бъдат забележителни при посрещането на гостите, а концепцията му ще впечатли и кулинарния рефер на вечерта – шеф Манчев. Гостите ще се насладят на традиционни руски предястия и салата, разядка с израелски корени, кавказко основно ястие и ефирен десерт с касис. Вечерта ще мине в шеги, закачки, задушевни разговори и музикални изненади от гостите за домакина и обратно.

Какъв домакин е Благой Георгиев извън футболния терен? Как ще оценят останалите участници вечерята му? Гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.