Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Водещата на Прогнозата за времето на NOVA Нора Шопова се завръща към своите корени с най-българската вечеря в "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Слънчевото момиче ще покани гостите си Божана Филипова, Вероника Стефанова, Благой Георгиев и Влади Василев да се потопят във възрожденската атмосфера на родния ѝ град Панагюрище.

Домакинята ще заложи на традиционни семейни рецепти и ще пренесе домашния уют от нейното детство на екрана. Блюдата, които галят небцето на участниците, са пълнени домати, панагюрска питка и колбаси, разядки, местен специалитет, две основни ястия и пухкав десерт с печени ябълки.

За своите гости Нора подготвя индивидуални възрожденски подаръци и многобройни изненади. Спомени и шеги ще доминират задушевните разговори, а свинското месо ще присъства не само на трапезата, но ще се превърне и тема на приказки за гостите. Изненадата също ще бъде традиционна и ще предизвика участниците да покажат своите умения и в танците, превръщайки ги в част от страхотен фолклорен спектакъл. Вечерта ще завърши също традиционно с появата на шеф Манчев и определянето на “най-добрия домакин” за седмицата.

Как ще оценят гостите на Нора нейната вечеря? И коя е концепцията, която спечели симпатиите на шеф Манчев? Гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.