Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Актьорът Кристиян Милатинов подготвя истински цветен спектакъл тази вечер от 20.00 ч. в "Черешката на тортата". Звездата от хитовия комедиен сериал на NOVA “Полицаите от края на града“ ще се докаже като мултифункционален мъж, който освен като фотомодел, футболист и артист, се изявява с лекота и в кулинарната сфера.

Кристиян ще покани своите гости – разследващият журналист Генка Шекерова, актрисата Йоана Кирчева, певицата Маги Джанаварова и политика Цветелин Кънчев, да споделят уюта на чисто новия му дом е непринудена обстановка. Пазаруването и готвенето ще са изпълнени със забавление, а вечерята ще протече в почти полеви условия, тъй като домакинът все още се нанася в новия си апартамент. Всичко обаче ще бъде супер и малките неудобства като недостига на чаши и чинии ще бъдат компенсирани с импровизации и добро настроение.

Разнообразното меню на Кристиян носи полъх от Италия и макар да не блести с оригинално творчество в ястията, актьорът ще прояви новаторство, добавяйки нови съставки в известните рецепти. Свежа салата, авторска рецепта за гуакамоле, италианско предястие, основно ястие и ефирен десерт печелят овациите на гостите. Вечерта е изпълнена с приятни разговори и спортни изненади, свързани с футболната кариера на Кристиян.

Какво ще разкрият гостите за своя домакин и как ще оценят неговата вечеря? Гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.