Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Певицата Маги Джанаварова ще докаже, че здравословните ястия могат да бъдат и вкусни в "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Звездата ще изненада с кулинарни умения  останалите участници в риалитито тази седмица – разследващият журналист Генка Шекерова, политика Цветелин Кънчев и актьорите Йоана Кирчева и Кристиян Милатинов, които ще обявят нейните  гозби  за “произведения на изкуството”.

За да очарова и задоволи вкусовете на своите гости, Маги залага на  био продукти и рецепти на Джейми Оливър. Менюто ѝ се състои от розов таратор, домашно приготвен хляб, салата и дресинг, богат на подправки, два вида разядки, основно ястие и десерт от най-престижната френска кулинарна школа.

Някои от нейните кулинарни приготовления предизвикват искрено възхищение дори в шеф Манчев, а масата ѝ ще бъде като извадена от “приказкa”, а гозбите ѝ ще стигнат чак до летището. Гостите се наслаждават на уютна атмосфера, индивидуални подаръци и музикални изненади. За съжаление, всички усещат липсата на Кристиян, който има ангажимент, а големият въпрос е дали ще успее да се присъедини към останалите. Маги обаче има резервен план и ще зарадва Крис с нейните ястия… на летище София.

Какви изненади е подготвила Маги за останалите участници? И как те ще оценят нейната вечеря? Гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.