Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Актрисата Йоана Кирчева ще направи своя кулинарен дебют на сцената на “Черешката на тортата” тази вечер от 20.00 ч. по  NOVA. Звездата от българския комедиен сериал “Полицаите от края на града“ ще “шашне” своите гости - разследващия журналист Генка Шекерова, певицата Маги Джанаварова, колегата ѝ Кристиян Милатинов и политика Цветелин Кънчев, с истинска вечеря сред звездите.

Страхотната гледка от терасата на Йоана ще напълни очите на останалите участници, а страхотните ѝ ястия техните стомаси и души. Младата актриса ще докаже, че кулинарството е сред многобройните ѝ таланти и за добрия готвач възраст няма. Менюто включва домашна лимонада, комбинация от домати, нахут и авокадо под формата на салата, сладко от люти чушки, основно ястие и десерт в лятна форма. Романтична гледка гали очите на гостите, а за доброто им настроение през цялата вечер се грижат историите на любезната домакиня и астралните изненади, които ще ги срещнат с предсказанията звездите.

Как се приготвя домашна мастика? Каква роля ще изграе един японски самурай за вечерята на Йоана? И как ще оценят гостите старанието на домакинята? Гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.