Актрисата разказаха за ролята си в уеб сериала “Следвай ме” в предаването “Петък отива на БГ Кино” по БГ Радио

“Следвай ме” има много хубава сюжетна линия, в която вплита теми, които вълнуват младите. Представя това, което се случва в училище, първата любов и го показват по един страхотен начин – невинно и красиво. Трябва да има повече такива продукции”, смята актрисата Михаела Павлова, която изпълнява една от главните роли в хитовия уеб сериал.

“Не предполагах, че тези сериали ще станат толкова популярни, но тийнейджърите са изключително запалени по тях”, сподели Михаела в предаването “Петък отива на БГ Кино” по БГ Радио.

“Героинята ми Изабела не прилича на мен, но тя е много интересна. Понякога ми е трудно да я разбирам, но осъзнавам, че става въпрос за едно младо момиче, което все още се лута и не е на ясно какво точно търси. От друга страна тя от много малка живее сама, защото родителите ѝ са в Лондон”, разказа Михаела, която зрителите познават и с участието ѝ като Рая в "София - Ден и Нощ".

Огромен успех за родната уеб продукция “Следвай ме“ са номинациите в два от най-престижните европейски фестивала за дигитални продукции. Хитовата тийн драма, дело на 7Talents, е първият български сериал в селекцията на Webfest Berlin (7-8 септември), като попада сред осемте финалисти в категория “Returning Series“ и ще се бори срещу продукции от САЩ, Великобритания, Франция, Канада и Русия. Фестивалът е първият, посветен на представянето, отличаването и подпомагането на дигиталните сериали по целия свят.

“Следвай ме“ влиза в надпреварата за статуетка и на четвъртото издание на испанския Seriesland - Bilbao International Digital Festival (24-27 октомври), където в категорията “Amets Section“ сериалът отново ще се бори срещу продукции от цял свят - Австралия, Англия, Германия, Франция.

Припомнете си през какво преминаха героите в първи, втори и трети сезон на “Следвай ме“ във Vbox7.com.

Още новини за уеб сериалa може да намерите в Instagram и Facebook страницата на поредицата.