Припомнете си тяхното изпълнение в пети сезон на шоуто днес от 16.00 ч. по NOVA

Kултовият тандем на "Като две капки вода" – водещите Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека, се изправят пред дългоочакваното от зрителите преобразяване в емблематичен дует  в пети сезон на шоуто тази неделя от 16.00 ч. по NOVA. Сред предложенията, които продуцентът на шоуто Маги Халваджиян отправи, са Оливия Нютън Джон и Джон Траволта, Майкъл и Джанет Джаксън, Шакира и Риана, Павел и Венци Венц или Братя Аргирови. Двамата водещ избраха да се превъплътят в Павел и Венци Венц.

Специален гост присъства на тяхното изпълнение по време на живото предаване – поп фолк иконата Лепа Брена.

"Изключително щастлива съм, че ще бъда гост в шоуто и ще имам възможност да го гледам на живо. Голям фен съм на "Като две капки вода", заяви сръбската звезда Лепа Брена, която посети шоуто за преобразявания преди големия си концерт в Пловдив. Изпълнителката, известна с впечатляващи спектакли на сцената, е изявила желание гостуването й в България да стартира именно с шоуто за преобразявания тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. "Като малък бях влюбен в Лепа Брена. Тогава тя изглеждаше като кукла Барби – тип, по който всяко момче би се увлякло", разказва Ваня Джаферович. Футболната звезда на свой ред се преобразява в участник от шоуто, като този път ще трябва да вземе огнения темперамент на Люси Дяковска. Като най-голямо предизвикателство първият спортист в историята на "Като две капки вода" вижда неизчерпаемата енергия на Люси, която ще трябва да замени улегналото му присъствие.

Какви изненади още поднесе лайва на "Като две капки вода"? Кой оглави новата класация и каква е каузата, която той подкрепи? Припомнете си тази неделя от 16.00 ч. само по NOVA.