Финалистката от пети сезон на X Factor представя новия си проект, който отправя покана за вълнуващи летни моменти

Момичето с огнени коси и глас, който развълнува хиляди зрители пред телевизионните екрани, ще съживи всеки, мечтаещ за лятото и слънчевите лъчи. Новият сингъл на GINI е песен, която проследява не само волното пътуване към свободата, но и завръщането от студените брегове на Норвегия към българската сцена. 

“ALIVE” е песен, която е написана, за да събуди свободата и лятната свежест във всеки един от нас. Благодарение на страхотен екип от хора, песента се превърна в един прекрасен, вдъхновяващ проект, който се надявам да прерасне и в един от летените хитове на 2018-а”, разказва GINI. Песента е композирана съвместно с норвежкият музикален продуцент Ronny Janssen и от самата изпълнителка GINI / Virginia Sabeva. Чрез екипна работа се достига до прекрасния текст, написан от норвежкия музикант/артист и текстописец JP Paulsen и GINI / Virginia Sabeva. За микса и за мастъра на “ALIVE” се е погрижил Константин Ангелов, който е един от виновниците за създаването още два сингъла на певицата.  

“Видеото на “ALIVE” напомня не само, че истинската любов те кара да се чувстваш жив, но и отправя едно важно послание - когато срещнеш някого, никога не го оставяй да си тръгне. Винаги обръщай внимание на хората, с които живота те събира - обикновено има причина и трябва да вярваме в своята интуиция. В историята двамата герои усещат силно привличане, дори само след един кратък сблъсък в парка, но въпреки това и двамата, решават да продължат по пътя си. Видеото разкрива каква би била другата гледна точка, ако те не бяха решили да си тръгнат. Режисьор на “ALIVE” е Иван Бъчваров. Гримът и прическите са направени от професионалистите Stuny Georgiev Hairstylist и Bobby Ivanov, а гардеробът е осигурен от българския бутик XO Boutique.

Певицата, завърнала се наскоро в България, поради участието си в българския формат на X Factor Bulgaria, дълго време е живяла в Норвегия. Там тя пише и издава собствена музика, като трите ѝ издадени песни: "Feel so good" , "Show me some love" и ”One last dance”, се въртят по норвежки, български, азиатски радио станции и в различните социални медии като Spotify, DJ stores, iTunes, Apple Music, TIDAL, YouTube и Facebook. Преди четири години песента “Feel so good" е била класирана на първо място в класацията BG Voice Top 10 на радио The Voice Radio and TV Bulgaria.