Песента е поредната колаборация между “Вирджиния Рекърдс“ и румънския хитмейкър Monoir

Най-вероятно я помните като най-атрактивния участник в последното издание на X Factor. Енергична, вечно усмихната, с великолепен тембър и очарователно присъствие,  Йоана размахваше шарените си плитки на сцената на музикалното шоу и без усилие спечели огромна подкрепа от журито и публиката, както и място на големия финал. След края на предаването Саня, в чийто отбор беше певицата, подписа договор с нея и в момента за кариерата на талантливото момиче се грижи екипът на “Вирджиния Рекърдс“.

Дебютът на певицата е песен, написана от румънския композитор и музикален продуцент Monoir, който стои и зад тоталния хит в изпълнение на 4 Magic - “Together (Вечерай, Радо)“.

“Йоана е много специална. Принципно внимателно подбирам артистите, с които работя, тъй като имам и собствен лейбъл. Йоана е вдъхновяващ артист със сериозен потенциал. Искрено ѝ желая успех.“, споделя Monoir.

Парчето излиза и в българска, и в английска версия. Автор на българския текст е не кой да е, а Любо Киров, който като член на журито в X Factor никога не е крил симпатиите си към Йоана, въпреки че тя не беше в неговия отбор.

“Цял живот очаквах този момент – да имам свой сингъл! Всичко започна още зимата, когато Саня ме прати в Румъния при Monoir. С влизането ми в студиото му, притеснението ми се изпари, веднага започнаха да валят идеи и магията се случи. Представете си емоциите, които изпитвах в този момент – Monoir прави песен за мен, Любо Киров пише текста, а Саня Армутлиева ме напътства във всеки мой ход. Ако има дума по-силна от благодаря, бих я казала точно на тези трима души!“, споделя YOANA.

В екипа от хора, замесени в проекта, се включва и Люси Иларионов, който режисира видеото към “Да не спим“.

Ексклузивната онлайн премиера на видеото към парчето в официалните онлайн видео канали на “Вирджиния Рекърдс“ беше на 9 август.