Припомнете си страхотните изпълнения в шоуто за преобразявания днес от 16.00 ч. по NOVA

"След последното превъплъщение ми се падна друг известен мъж  - Mилко Калaйджиев. Освен да съумея да опозная песента "Я елате пиленца при батко", също ще се опитам така да предам невероятния позитивизъм, който струи от Милко Калайджиев“, сподели Миро, който зрителите отново ще видят в образа на колоритния изпълнител в "Като две капки вода" днес 16.00 ч. по NOVA.

ДесиСлава ще се изправи пред едно от най-големите предизвикателства до този момент – преобразяването в дует. Поп фолк певицата влиза в ролята на латино дивата Дженифър Лопес и популярния певец Марк Антъни. Дали певицата ще вземе образа на нежната половинка или гласа на Марк Антъни, или ще трябва да се справи едновременно с артистичните умения на двамата популярни изпълнители?

Башар Рахал пък използва всяка свободна минута за дискографията на Depeche Mode, която го връща към мъжките образи. Ваня Джаферович влиза в обувките на фронтмена на американската рок банда – Bloodhouse Gang, а Люси Дяковска се изкачва в оперните висини с Лучано Павароти. София Джамджиева заимства сценичното присъствие на примата и жури в "Като две капки вода" – Йорданка Христова. Михаела Маринова ще облече кожен костюм, за да оглави рок легендите Scorpions, а Коцето Калки ще изпълни една от най-романтичните песни на Джон Леджънт.

Какви изненади още поднесе лайва на "Като две капки вода"? Кой оглави новата класация и каква е каузата, която той подкрепи? Припомнете си тази неделя от 16.00 ч. само по NOVA.