Припомнете си епизода от специалната селекция на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Вечеря, посветена на любовта, подготвя Катя Близнакова в “Черешката на тортата”. Тази вечер от 20.00 ч. по NOVA певицата ще опита да спечели сърцата на своите гости - актьорите Яна Маринова, Башар Рахал, Иван Ласкин и фолк дивата Дебора, като ги отведе на магично място, където според легендите самодиви играят любовни хора и правят магии при пълнолуние.

Любовни ще бъдат и ястията, приготвени по изпитани рецепти, които нямат нищо общо с кулинарните закони, а само с фантазиите на домакинята. При готвенето Катя ще разчита и на магичните сили на самодивите и ангелите, но те няма да пропуснат да ѝ скроят някой и друг номер. Специални кулинарни изненади очакват не само шеф Манчев, но и екипa на “Черешката на тортата”.

Изненадите ще предизвикат усмивки, ще включват музикални изпълнения и танци, като на хорото ще се хванат също и Яна Маринова и Дебора, а Иван Ласкин ще се разпее.

Дали самодивите ще се присъединят към хорото? И каква е връзката между бутер тестото и любовта? Припомнете с в епизода на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.