Припомнете си страхотните изпълнения в шоуто за преобразявания днес от 16.00 ч. по NOVA

Днес по NOVA “Като две капки вода" ще посрещне отново "Господари на ефира" – Геро, Ненчо, Мария Игнатова и Малин Кръстев. Забавните водещи ще влязат в обувките на култовата от 90-те момчешка банда – Take That. "За първи път четиримата ще се съберем за общо изпълнение на сцената. Take That са изключително благодатни за имитация, така че ще се получи страхотен купон!", сподели победителят от третото издание на "Като две капки вода" – Ненчо Балабанов, който шеговито допълни, че ще се опитат да създадат нова boy група.   

ДесиСлава ще изпълни оперета, с която 56-годишната Сюзъй Бойл спечели публиката на британски музикален формат преди няколко години. Основните задачи на певицата ще бъдат специфичната стойка и обрано поведение, съчетано с "говорещите очи" на Сюзън. Люси Дяковска е посветила подготовката си на танци с изучаване на туърк и други характерни движения за R&B звездата Ники Минаж. Певицата ще се преобрази в разноцветната и провокативна дива с парчето Hey Mama.

Провокация и оригинална поява ще бъдат част от имитацията на Миро като израелската звезда Дана Интернешънъл. Актрисата София Джамджиева е работила върху гласа си с народни песни за образа на Деси Добрева, а Башар Рахал е упражнил римите на Rag’N Bone Man с обемен костюм, който го придружава на сцената на шоуто. Ваня Джаферович пък опита вкуса на балканските ритми в образа на Ален Исламович от рок групата Bijelo Dugme, а Михаела Маринова се появява обгърната в розовия пух от хитовото парче на Era Istrefi – Bonbon.

Как ще се справят участниците и кой ще е победител? Припомнете си тази неделя от 16.00 ч. само по NOVA.