Припомнете си епизода на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Параскева Джукелова ще приготви истинска домашна вечеря сред природата за финала на тази седмица в "Черешката на тортата". В епизода на кулинарното риалити тази вечер по NOVA известната актриса ще посрещне своите гости – колегите ѝ Моньо Монев и Радина Кърджилова, боксьорът Тервел Пулев и моделът Катрин Вачева, в своята селска къща в Калугерово и ще им предложи невероятно преживяване.

При готвенето Параскева ще заложи на домашни продукти, а процесът на приготвяне на вечерята ще мине в надпревара с времето. Подготовката на разядките ще изисква жертви, защото включва коприва, която домакинята ще откъсне с голи ръце от своя двор. Основното ястие ще бъдат крехки пържоли, приготвени на скарата в двора с участието на самите гости.

Моньо Монев, Радина Кърджилова, Тервел Пулев и Катрин Вачева ще се изправят пред актьорски предизвикателства, а финал на вечерта ще бъде поставен с кино изненада и стрелба с револвер.

Каква е ролята на Мечо Пух по време на вечерта? И кой ще спечели приза “Най-добър домакин” във финалната вечеря за девети сезон на “Черешката на тортата”? Припомнете си в епизода на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.