Припомнете си страхотните изпълнения в шоуто за преобразявания днес от 16.00 ч. по NOVA

"Образът на Софи Маринова ще бъде голямо предизвикателство, тъй като е в съвсем различен жанр от моя. Гласът  е много специфичен – важното е още в момента, в който запея, хората да си кажат, че това е Софи Маринова“, разказва Михаела. В представянето на популярното парче “Бурята в сърцето ми“ талантливата певица е придружена от рапъра Устата, който допълва допълни автентичната поява на дуета. Михаела споделя, че характерната усмивка и широко отворени очи на Софи Маринова ще бъдат сред задължителните мимики за новия образ.

Башар Рахал тренира усилено емблематичния танц от рап класиката Ice Ice Baby на Vanilla Ice. Това е и първият образ, който ще провокира актьора да танцува и римува, наблягайки еднакво на различните компоненти. Миро ще изпълни тоталния британски хит на Ед Шийрън – Shape of you. Най-важната задача за поп изпълнителя е да представи лежерния дух и позитивното настроение на Шийрън, който създаде поредния успешен сингъл.

След спонтанната покана към Веселин Маринов, популярният български певец ще застане за първи път на сцената на шоуто в изненадващ образ.

Ще успеят ли Михаела Маринова и Устата да пресъздадат запомнящия се дует? Кой образ ще избере Веско Маринов? Ще разберете в "Като две капки вода" днес от 16.00 ч. по NOVA.