Суперуспешният им дебютен сингъл Together (Вечерай, Радо) излиза в ремикс на DJ Dian Solo

Чувате я докато пазарувате в кварталното магазинче, на път за работа, във фризьорския салон, във фитнеса и къде ли още не. Дебютната песен на 4Magic се превърна в тотален хит – след премиерата си, цели 18 седмици тя заемаше първото място в музикалната класация на България и все още продължава да е най-излъчваното българско парче в ефира. Това е и най-силната мотивация на победителките в петия сезон на X Factor, докато работят по новия си проект, отново заедно с румънския автор и музикален продуцент Monoir.

След невероятния успех на “Together (Вечерай, Радо)”, четирите момичета могат да се похвалят и с участия на някои от най-престижните музикални събития това лято – фестивала MTV Presents Varna Beach, Coca Cola The Voice Happy Energy Tour, турнето “България обича младите“, организирано от Министерството на младежта и спорта и много други.

Междувременно хитът им “Тogether (Вечерай, Радо)” излиза в ремикс версия на известния български DJ Dian Solo, който споделя: “Дебютното парче на 4Magic се превърна за отрицателно време в тотален хит. Много ми харесва песента, затова и реших да направя неин ремикс. Беше си истинско предизвикателство и се надявам, че тази версия също ще се слуша много.“

Премиерата на ремикс версията на парчето бе на 27 август.